inspiration

2014 
Hejsan på er! 
Imorgon är det nyårsafton!! Helt sjukt att det gått ett år sedan jag satt på en strand i thailand och släptte upp de brinnande lyktorna mot himelen! Saknar det så mycket. För er som inte varit i Thailand, åk dit!! Det är ett underbart ställe med min favorit mat ;) 
 
Hoppas alla får ett gott nytt år, Hej då!
 
 


JULSTRUMPOR

2014 
 
 
Hejsan! 
Photoshop fungerar fortfarande inte... Så jag fixade programmet Photoscape så länge tills Photoshop vill komma tillbaka.. 
 
Nu ska jag och min familj åka upp till vår stuga uppe i skogen typ någon timme från där vi bor. Vi ska väl antagligen åka en del skoter och vara ute i den friska luften. Kommer säkerligen en del bilder på det senare. 
 
Tack o' hej!
 
 
(bild på våra julstrumpor) 
 


OMG!

2014Köpte nyss denna skönhet, så den borde komma i början av nästa vecka eller så  :D:D:D:D:D
Sedan har jag planerat på att köpa lika skal till datorn som till telefonen, i marmor. Riktigt snyggt tycker jag! (väldigt exalterad)
 
 
(macbook pro retina 13)
 
 
 
God jul på er förresten! Har fortfarande inte haft någon tid till att lägga upp några nya inlägg. Jag slutade jobba dagen innan julafton, sedan har jag varit med släkten under både julafron och juldagen så det har varit fullt upp! Men har dock tagit en del bilder som förmodligen kommer upp lite senare. 
 
Ett problem jag har är att Photosop inte vill fungera så jag kan inte redigera bilder :( Vet inte riktigt vad det beror på men hoppas på att det börjar fungera snart så att jag kan visa lite härliga julbilder från hur min julafton+juldag har varit!
 
Hoppas alla har haft en underbar jul med släkt och vänner och mycket julmat och gott julgodis!
 
Herrå!!